Best Aloe Vera cosmetica

Aloe Vera cosmetica

Aloe Vera cosmetica

Aloe Vera cosmetica een geneeskrachtige werking heeft en daardoor veel gezondheids- en huid problemen kan verhelpen in een korte tijd. Daardoor is LR aloe via lijn ook echt een aanwinst in assortiment bij shop.lrworld.com.

aloe vera cosmetica

kijk LR online shop

Doordat onze aloë vera cosmetica niet uit Europa komt kunnen we altijd de kwaliteit garanderen. LR Health & Beauty haalt zijn aloë vera planten uit Mexico, waar het klimaat zeer constant is. Dit is erg belangrijk omdat je altijd wilt dat elke tube een hoge kwaliteit bevat. Het transport naar Duitsland, waar het verwerkt wordt, gebeurt met een koelcontainer zodat er altijd een constante temperatuur is.

Productfocus “Gezondheid” – Goed voor uw gezondheid

Gezond lichaam, gezonde geest. Iedereen wil een sterk immuunsysteem, sterke botten, gezonde gewrichten en een sterke geest. Echter, verschillende omgevingsinvloeden belasten ons organisme – en ook de leeftijd en de dagelijkse stress laten onze prestaties helaas niet geheel ongemoeid. Daarom moeten we zorgvuldig voor ons lichaam zorgen, zodat het te allen tijde fit en gezond blijft.

aloe vera cosmetica

LR Health & Beauty Shop – alles voor uw schoonheid en welzijn

In de online shop van LR Health & Beauty Systems GmbH vindt u alles wat uw hartje begeert. Of het nu gaat om verzorging, geuren of cosmetica – voedingssupplementen, sieraden of accessoires: LR maakt u nog mooier en helpt u fit en gezond te blijven. Onze producten voldoen aan de hoogste kwaliteitsnormen en dat kunnen we bewijzen. Certificering door en samenwerking met gerenommeerde bedrijven en instituten zoals SGS INSTITUT FRESENIUS, de IASC of Dermatest spreken voor zich met betrekking tot de bijzondere kwaliteit van LR producten.

Colostrum Biestcapsules met waardevolle biestpoeder:

Colostrum online koopen Colostrum Biestcapsules met waardevolle biestpoeder

Biestcapsules bevatten het beste van de eerste melk van de koe in een sterk geconcentreerde vorm. Het waardevolle biestpoeder in de capsules wordt verkregen uit de eerste moedermelk na de geboorte van een kalf. Alleen ontvet en zachtjes gevriesdroogd, de hoogwaardige ingrediënten blijven zo veel mogelijk behouden.

Aloe Vera cosmetica