De kliniek voor mondzorg

Uw tandarts in Eindhoven voor een gezond en mooi gebit

De kliniek voor mondzorg: Een gezond en mooi gebit is een sieraad voor uw gezicht. Een juiste verzorging van uw tanden en mond is erg belangrijk. Dagelijks poetsen en regelmatig de tandarts bezoeken, zijn de basis van een goede mondverzorging. De tandartsen van De Kliniek voor Mondzorg dragen graag bij aan de gezondheid van uw mond en gebit. Zowel preventief als voor behandeling en herstel zijn wij uw specialist.

De kliniek

Team

Behandeling

Specialisatie

Nieuws

Contact

Op uw gemak in de tandartsstoel

Onze moderne en efficiënte praktijk in Eindhoven voldoet niet alleen aan alle normen op het gebied van hygiëne en röntgen. Het is een kleurrijke praktijk die openheid uitstraalt.

Wij vinden het namelijk belangrijk dat u zich volledig op uw gemak voelt wanneer u een bezoek brengt aan de tandarts.

Maak een afspraak

Samen werken aan een gezond gebit

U kunt van onze tandartsen en assistenten alle inzet en deskundigheid verwachten die nodig zijn voor een gezonde mond en mooi gebit.

Wij gaan er echter van uit dat u er zelf ook alles aan doet om uw mond zo gezond en schoon mogelijk te houden. Alleen als u ook inzet levert, kunnen we een optimaal resultaat behalen.

de kliniek voor mondzorg

Sites van beroepsverenigingen:

Site van de overheid:

Hebt u nog vragen of wilt u meer informatie? Neem contact op

Open en transparant beleid

De Kliniek voor Mondzorg heeft geen contracten met zorgverzekeraars. U voldoet de nota’s direct aan ons en dient deze zelf in bij uw verzekering.
Bij behandelingen boven de 150 euro krijgt u vooraf een begroting, zodat u niet voor verrassingen staat. We stellen een behandelplan op; altijd in goed overleg zodat het altijd duidelijk is wat wij gaan doen.


Wij zijn ons ook zeer bewust van onze taak in het beschermen van uw gegevens. Zo wisselen wij gegevens van u met andere zorgverleners alleen uit met uw toestemming en in de beschermde e-mailomgeving Zorgmail. Ons gehele privacybeleid kunt u in bijgaand document lezen.

De Kliniek voor Mondzorg
Botenlaan 82 
5652 CB Eindhoven

Contactgegevens

  040 – 251 45 27

 info@dekliniekvoormondzorg.nl

KVK 17257126

Privacyverklaring

Tandartspraktijk de Kliniek voor Mondzorg in Eindhoven